Tre råd til at mindske din allergi

By | 20. oktober 2021

advertorial

Hvis du er blandt de mange, der døjer med allergi, så er der nogle ting, som du kan gøre for at mindske din allergi. Allergi kan være en gene for dig i hverdagen, hvor du ofte enten sidder og nyser, må pudse næse eller tage allergipiller for at holde din allergi nede. Læs med i dette indlæg, hvor vi vil komme med tre gode råd til, hvordan du kan mindske din allergi. 

 

1. Luft ud

Når du har sovet om natten, så er det vigtigt at du husker at lufte ud om morgenen. I løbet af natten kan der godt generes en del støv, som kan være irriterende for dig og din allergi. Særligt hvis du er allergisk overfor husstøvmider. Med jævnlig udluftning kan du få rummet renset for støv i luften. Det behøver ikke at være i længere tid, men omkring 10-15 minutter vil være nok til at få renset luften i rummet og erstatte det med noget nyt.

 

2. Husk dine allergipiller

Hvis du er tilbøjelig til at glemme at tage dit medicin, så kan det desværre hænde, at din allergi bliver værre. Allergipillerne er med til at modarbejde din allergi, hvorfor det er vigtigt du tager dem. Du kan gøre det til en ritual om aftenen eller morgenen, at du tager det i forbindelse med et måltid. Det kan være din aftensmad eller morgenmad. Uanset hvad, så er det vigtigt du ikke springer over at tage dem.

 

3. Få renset din ventilation

En anden synder mod allergi, det er hvis du glemmer at få renset dit ventilation. Uanset om du har en luftrenser, ventilationsanlæg eller hvad ventilationssystem du nu måtte have, så er det vigtigt du sørger for regelmæssig rensning af dette. Hos https://www.safe-coating.dk/coating–rensning-af-ventilation/rensning-af-ventilation kan du få professionel rensning af din ventilation. Det kan i sidst ende hjælpe dig til et bedre indeklima, hvor du ikke er påvirket af støv i luften, der kan forværre din allergi.