Leder du efter effektiv autohjælp i Ringsted?

By | 28. oktober 2020

Er motoren gået helt død? Har du et punkteret dæk? Eller sidder din bil fast i sneen? Har du været involveret i en ulykke? Der kan opstå mange situationer i trafikken og med din bil, der gør, at det er nødvendigt at bugsere eller trække dit køretøj fri.

Hvilket abonnement på autohjælp skal du vælge? Hvad skal det inkludere? Læs meget mere i denne guide og få hjælp til at vælge dit autohjælpsabonnement.

Det skal din autohjælpsaftale inkludere 

Du skal være dækket godt ind, når du tegner et abonnement på autohjælp. Det skal ikke være sådan, at visse situationer og problemer ikke er dækket. 

De typiske services i et abonnement på autohjælp er:

– Fritrækning af din bil f.eks. hvis den sidder fast i en snedrive eller du er kørt i grøften, fordi der var glat på vejen.

– Bugsering af din bil f.eks. til et autoværksted inden for et bestemt antal km. Når bilen er så medtaget, at den ikke lovligt kan køre på vejen eller hvis du har motorproblemer mm. 

– Starthjælp f.eks. hvis din bil ikke vil starte om vinteren pga. frost.

– Hjulskifte f.eks. hvis dit dæk er punkteret, og du ikke selv kan skifte det. 

– Brændstof f.eks. hvis du har tanket forkert (diesel i stedet for benzin) eller du er kørt tør for brændstof ved en fejl. 

Søg og find et godt autohjælpsfirma online

Det kan være svært at vælge det rette autohjælpsfirma. Engang var der ikke så mange spillere på banen, og de fleste valgte bare Falck. Men der er kommet mange andre relevante firmaer til.

Du kan derfor undersøge priserne og se hvad du får inkluderet i deres forskellige abonnementer. Sammenlign dem og vælg det abonnement på autohjælp, der giver mest mening for netop dig.

Du finder helt sikkert en god aftale på autohjælp, der giver mening for netop dig og dine behov – uanset om du er privat eller erhvervsdrivende. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.