Lad Appel Carplay underholde dig på den lange tur

By | 13. januar 2022

advertorial

Måske er det hver dag, at du skal køre i en arbejdsvogn, køre som kurer, i en hyrevogn eller andet, at du tit har brug for noget underholdning; eller også er du ude i, at du skal ud på en længere køretur eller aleneferie i bil.

Så handler det om, at man kan finde på noget at lave, men loven sætter sine begrænsninger for den slags, at der ikke er så meget andet at lave end det, som man kan gøre med ens ører og eventuelt øjne, så længe man kan holde koncentrationen på vejen og trafikken.

Man kan selvfølgelig i den forbindelse bruger ens Apple Carplay til at ringe rundt til folk, hvis man keder sig i bilen, men det er nok begrænset, hvor længe de gider snakke med dig, før de skal lave noget andet – specielt hvis det er en gentagende situation med den kørsel.

Men hvorfor ikke bruge Apple Carplay med sine mere udfoldende muligheder?

image

Apple Carplay har mange underholdningsmuligheder

For det er sådan set smart nok, at man sørger for at have noget, der kan underholde en, for det er ikke smart at falde i søvn bag rattet eller bare blive for træt, og det er ikke altid, man lige kan holde inde og få genopladet batterierne til senere.

Så tag Apple Carplay i brug og lad for eksempel tiden gå med en del podcasts, som du kan lytte til, eller du kan sætte en masse musik på, som du selv har valgt, så du kan undgå reklamer og ikke mindst den slags musik, som du ikke gider høre på.

Meget af det kan laves på farten, men man kan også forberede den slags hjemmefra, og ellers kan man altid lige holde ind et sted og tilrettelægge underholdningen til den næste færd.

Der er rigeligt af underholdningsmuligheder her.