Lad andre stå for rekrutteringen og gør det langt nemmere

25 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

At rekruttere nye medarbejdere til virksomheden kan være en tung proces. Det kan ende med at tage rigtig meget af din tid at skulle finde frem til den helt rigtige. Men der findes heldigvis en måde, hvorpå du kan gøre rekrutteringen langt nemmere for dig selv på. Det er ved, at du får nogle andre til at stå for den. 

Her tænker vi selvfølgelig på et rekrutteringsbureau, der kan sætte sig ind i, hvad dine behov er, og som derefter kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige kandidat. Det vil være en kæmpe hjælp for dig. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig, er accuro.dk. De har stor erfaring med at hjælpe firmaer, der har brug for nye IT-medarbejdere med at finde de rette medarbejdere. De vil derfor helt sikkert også kunne hjælpe dig, lige meget om du leder efter kandidater, der kan være freelancere hos dig i en periode, eller du leder efter kandidater, der kan være fastansat. Så find din kandidat i vores konsulenthus

Konsulentfirma, SAP

Freelancer eller fastansat – hvad har du brug for? 

Når behovet for ekstra hænder i virksomheden opstår, er det selvfølgelig vigtigt, at du gør dig klart, om du har brug for en freelancer eller en fastansat. Hvis det kun er i et begrænset tidsrum, at du har brug for ekstra hænder, er det selvfølgelig smartest, at du hyrer en freelancer. Det er ikke sjovt at blive fastansat kun for at finde ud af, at der ikke var nok arbejde og derefter blive fyret. 

Hvis du derimod ved, at der vil være en større arbejdsmængde fremadrettet, skal I selvfølgelig finde en kandidat, som I kan fastansætte. Dermed kan I få en ny spiller på holdet, der kan bidrage med alle de kompetencer, som I har brug for. Det vil helt sikkert være noget, som I kan mærke i forhold til jeres egen arbejdsbyrde. 

Flere nyheder