Hvorfor vælge gulvslibning?

By | 16. december 2020

Er dine pæne trægulve blevet slidte og har de fået trælse ridser? Hvorfor så ikke bare købe et nyt gulv og få det lagt?

Det kan være en meget omkostningsfuld affære at få lagt nye gulve. For det første skal du betale for materialer, men du skal også betale en tømrer for at lægge gulvet. Det kræver også, at du fjerner alle dine møbler i rummet, mens det nye gulv lægges. 

Vil du gerne have flotte gulve igen? Uden de store udgifter og alt besværet? Så skal du overveje en gulvslibning. Men hvad koster det? Og hvilke typer gulve kan slibes?

Derfor skal du vælge gulvslibning frem for nyt gulv

Gulvslibning af dine gulve er en proces, der går ud på at slibe et tyndt lag af selve trægulvet væk. Det gør, at du kan komme af med små ridser, skrammer og en falmet overflade. 

En gulvslibning kan udføres på flere typer gulve:

* Massive trægulve

* Parketgulve

* Lamelgulve

Efter gulvene er afslebet, opnår du den dér flotte og ensartede overflade igen. Den skal naturligvis lukkes med en forsejlende overfladebehandling – lud, lak eller olie. Nu har du igen flotte og skinnende trægulve.

Selvom gulvslibning er billigere end et nyt gulv, kræver det alligevel, at du flytter lidt rundt på dine møbler. For at gulvmanden kan komme til at behandle gulvet. 

Priser på gulvslibning

Hvad koster det egentligt af få afslebet dine gulve? Det behøver ikke at være dyrt. Overhovedet ikke. 

Den konkrete pris afhænger af, hvor stort et gulvareal der er tale om. Du kan altid få en gulvmand ud for at vurdere prisen på at afslibe netop dit gulv. Overvej at få tilbud fra mere end ét firma. Du kan så sammenligne disse med udgifter ved at etablere et helt nyt gulv.

Hvis dit gulv kan afslibes, kan det næsten altid betale sig, frem for at skulle lægge et helt nyt trægulv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.