Har du besvær med at vælge det rette hotel?

By | 14. november 2019

Du skal bruge et hotel i Viborg, og så er vi dermed ikke engang nået til udlandet, og så burde det da være endnu lettere at skaffe sig overnatningsmulighed, når det hele bliver inde for “egne rækker”, ikke sandt?

Det skulle man tro, men selv ved at skulle vælge et hotel i DK, om det så er til få eller mange overnatninger, så kan det blive besværligt nok i sig selv at finde frem til, hvad man skal vælge af hotel.

Men Viborg har vel ikke så mange uanede muligheder med hoteller, som man måske ville opleve det, hvis man sammenlignede med Nice i Frankrig eller Venedig i Italien, skulle man da så mene?

Denne del er ganske korrekt, for hvis man måler og tæller efter, så lander Viborg da også længere nede af listen i forhold til de to andre, men mange muligheder i sig selv gøre det svært nok at vælge, selvom antallet ikke er lige så højt som længere sydpå.

Man siger netop, at mennesker bliver handlingslammede af for mange valg, så det er faktisk ikke godt at give dem for mange valg, for de kan ikke nå at undersøge hver mulighed godt nok, hvorfor de er nødt til at lave en grovsortering først, hvor de måske kigger på nogle få parametre, der skærer nogle fra, som kan være en skam i sig selv, fordi et givent hotel så kan score mange personlige point på andre fronter hos den givne gæst.

Selve hotel-genren i sig selv er måske lettere begrænset, men så er der også kroer, private udlejninger, bed & breakfast med videre, og tæller man oplandet med i Viborg, så er der også mange steder at vælge imellem.

Derfor bør du lige overveje med dig selv, hvad du egentlig forventer at dette hotel, før du begynder at grovsortere – måske skal der andre krav på banen?