Gør drømmene virkelige med et online lån

By | 22. april 2021

Har du brug for et ekstra tilskud til din økonomi lige her og nu? Så kan du overveje at låne penge online.

Til hvilke formål kan jeg låne penge online?

Ofte vil du, når du ansøger din bank om et privat forbrugs lån, blive spurgt om hvad du har tænkt dig at bruge pengene på. Denne type spørgsmål vil du ikke møde når du optager et lån hos en online låne udbyder.

En bank eller et penge institut som låner penge ud online til private kunder er som udgangspunkt ikke interesseret i at vide hvorledes du har tænkt dig at anvende de lånte beløb. Det eneste der tæller er at du er i stand til at betale pengene tilbage igen. Resten er faktisk helt og aldeles op til dig.

Hvem kan låne penge online?

Du kan optage et online lån så snart du er fyldt 18 år og i øvrigt har fast bopæl i Danmark. Der ud over betinger de fleste online banker og penge institutter, som tilbyder online lån, sig at du ikke er registreret hos RKI (Ribers Kredit Information) eller står opført hos Debitor Registret som dårlig betaler.

Alt dette kan verificeres ved hjælp af et gyldigt NemID. Er du således i besiddelse af sådan et skal du blot have det præsent når du ansøger om dit online lån. Opfylder du de oven for anførte betingelser vil godkendelsen af din låne ansøgning gå glat – og du vil have pengene på din konto inden for ganske kort tid.

Hvor kan jeg låne penge online?

Hos Ikano Bank kan du låne beløb i størrelsesordenen 15.000 til 300.0000 kroner via en online ansøgning. Ikano Bank er blandt de mere seriøse og ansvarlige online låne udbydere på markedet. Lån penge hos Ikano Bank ved hjælp af den online ansøgningsformular – læs mere på ikanobank.dk.