Fordele ved at vælge den rette gulvbehandling

26 februar 2022 Steffen Pedersen

advertorial

En gulvbehandling er nødvendig efter man har fået foretaget en gulvslibning, for at give det resistens mod snavs og væske samt forlænge holdbarheden på gulvet så skal man altså have en gulvbehandling. Men gulvbehandlinger fås i flere slags og har også forskellige fordele i forhold til hvilken gulvbehandling man vælger. Vi vil derfor kommer lidt nærmere ind på hvad du kan få foretaget af gulvbehandlinger og de fordele der kommer med det.

gulvafslibning på Sjælland

Gulvslibning

Som tidligere nævnt er det vigtigt man sliber sit gulv før at man påføre behandlingen, da træet åre åbner sig ved en slibning af gulvet og tager derfor meget bedre i mod behandlingen. Hvis giver gulvet en behandling uden at slibe det først, så vil behandlingen ikke være tilstrækkelig eller effektiv. Derfor er det vigtigt med en gulvslibning

Fordele ved gulvbehandling

Gulvbehandling er nødvendig når man har afslebet eller afhøvlet sit gulv. Her fjernes den overfladebehandlings som tidligere var påført og gulvet efterlades ubehandlet og derfor udsat. Gulvbehandlingen er med til at sørge for at gulvet bliver slidstærkt og modstandsdygtig overfor fedt og andet snavs. Det kommer an på hvilken træsort i forhold til hvilken gulvbehandling man bør påføre. Selvfølgelig kommer det også helt an på sin personlige smag, men og hvordan rengøringen skal foregå, slidstyrken og den egnethed som skal være, der er nemlig forskel på om gulvet er lavet af blødt eller hårdt træ Enhver type af efterbehandling kommer med fordele og ulemper disse afgør ultimativt dit valg. Til helt nye ubehandlet gulve, afslebne eller afhøvlede gulve i massivt træ, så anbefales der hermed at du får en sæbe, lud og olie, oliering eller lakering som behandling.

Kontakt en professionel

For at få foretaget en gulvslibning og en behandling af gulvet, så er det en god ide at kontakte en professionel til at udfører arbejdet for dig, for at sikrer du får lige det gulv du ønsker dig.

Flere nyheder