Find den bedste rideskole i Jylland

By | 28. december 2020

Er dit barn begyndt at udtrykke ønske om at gå til ridning? Så er det en god idé at finde en rideklub eller en rideskole, hvor den lille kan få sit ønske til at gå i opfyldelse. Det er nemlig forbundet med stort ansvar og meget arbejde at købe sin egen hest. På en rideskole kan dit barn lære at ride og omgås heste uden at I behøver selv at anskaffe en sådan.

Hvor finder jeg en god rideskole i Haderslev?

Hvis du leder efter en rideskole som holder et vist niveau kan du, såfremt du er bosiddende i Haderslev eller omegn, med fordel tjekke Team Møllen.

Team Møllen er en rideklub som holder til på Ridecenter Møllen, og som tilbyder såvel en rideklub som en rideskole i høj kvalitet. Her kan du få undervisning i dressur eller spring på egen hest eller på en af rideskolens heste. Ridecenter Møllen huser 15 elevponyer og heste som anvendes i forbindelse med hold undervisning.

Uanset din størrelse og alder vil du altid kunne finde en hest som passer til dig i Møllens stald. Størrelsen på elevskolens ridedyr spænder fra shetlandspony til stor hest. Og de dygtige instruktører på Ridecenter Møllen skal nok kunne finde en hest eller en pony som matcher dit niveau og temperament.

Lækre ridefaciliteter hos Team Møllen

Ridecenter Møllen byder på nogle af de bedste faciliteter for hest og rytter du finder i Danmark eller i resten af Nordeuropa. Derfor får klubben ofte besøg langvejs fra, af ekvipager som ønsker at anvende de fantastiske faciliteter og modtage instruktion eller undervisning fra klubbens dygtige beridere.

Når du lader din hest opstalde hos Ridecenter Møllen kan du være sikker på at den får rigeligt med plads og den bedste forplejning. Og du kan altid booke solo undervisning hos en af de dygtige og erfarne instruktører hos Ridecenter Møllen.

Læs mere om Team Møllen på team-moellen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.