Benyt dit eget fadølsanlæg mange steder, hvor der er brug for det

By | 23. juni 2021

Der er bare noget ved at kunne servere en fadøl for sig selv og andre, som der med længder slår en dåseøl, en flaskeøl eller tilsvarende.

Og har man først købt sådan et anlæg, så ejer man det jo, og man skal bare huske at holde det ved lige og udskifte fustagerne med den type øl, som man gerne vil drikke fra det – og det er jo noget af det sjove ved det.

Før i tiden var den slags anlæg forbeholdt til barer, caféer og andre, der var professionelle og skulle bruge fadølsanlæg til kræmmermarkeder, festivaler og andet.

Men nu om dage har de fleste råd til et fadølsanlæg til private hjem, og det byder til mange muligheder på, hvad man skal bruge det til.

For man behøver jo ikke bygge det ind i en hjemmebar eller andet, hvis man kan tage den med rundt, hvor der er brug for anlægget.

Fadølsanlægget vil vække glæde mange steder

Du vil nok blive stjernen, hvis der bliver opstillet et fadølsanlæg til havefesten derhjemme, og skal der være en vejfest eller et lokalt loppemarked, så kan man jo stille sådan en fadølsanlæg op, hvor skuldrene kan falde ned, og naboerne kan tale sammen.

Eventuelt kan man samle lidt penge ind til velgørenhed ved at sælge fadøl, men husk på reglerne ved udskænkning af den slags!

Måske skal I en vennegruppe i sommerhus, og så kan man jo også lige tage fadølsanlægget med, for man kan sagtens få et, der er let at flytte rundt på, stille op, bruge og pakke ned igen.

Det kan også være naboen, der lige har brug for at låne fadølsanlægget til en ditto komsammen eller anden anledning.

Det kan jo lede til, at samme nabo kan se lyset i at have sit eget fadølsanlæg og ender med at købe sit eget.

Et fadølsanlæg vil således gøre gavn for mange og mange steder.